Start » Activiteit » Cursus levensverhaal schrijven in Spanje

Cursus levensverhaal schrijven in Spanje

Soort: cursus
Wie: Het Verhaal van Mijn Leven

Mis je thuis de tijd en rust om aan je levensverhaal te werken? Loop je vast of twijfel je of je wel op de goede weg bent? Heb je behoefte aan ondersteuning van twee ervaren schrijfcoaches?

Doe dan mee met onze schrijfweek in Spanje. Na de succesvolle week in mei organiseren we in oktober nog een keer de cursus levensverhaal schrijven onder de Spaanse zon.

Vijf dagen lang werk je in alle rust onder professionele begeleiding aan jouw (auto)biografie of familiegeschiedenis. Je verblijft met een kleine groep op een comfortabele cursuslocatie vlakbij Girona, waar het in het najaar heerlijk weer is.

De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers en er zijn twee schrijfcoaches, dus je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Vijf dagen lang gaan we samen bezig met jouw verhaal.

Je kunt je volledig concentreren op je levensverhaal, want je verblijf is geheel verzorgd. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen: een uitgebreid ontbijt, een heerlijke warme lunch en een driegangendiner, bereid door een fantastische Spaanse kokkin.

Je overnacht in één van de ruime en prachtig ingerichte kamers. Daarnaast beschikt het historische gebouw over enkele mooie binnenruimtes, diverse terrassen en een enorme tuin met veel rustige schrijfplekjes.

Tijdens de schrijfweek in Spanje leggen we een stevig fundament onder jouw levensverhaal of familiegeschiedenis. Zaken als structuur, keuzes, indeling, thema’s en schrijfstijlen komen aan de orde.

Daarnaast krijg je veel praktische schrijftips, doe je schrijfoefeningen en nemen we de teksten die je schrijft met je door. Heel zinvol zijn ook de contacten met andere cursisten, want daardoor inspireer en stimuleer je elkaar.

Als je na vijf dagen weer naar huis gaat, heb je grote stappen gemaakt met je levensverhaal. Je hebt al stukken van je verhaal geschreven en je weet hoe je thuis verder moet gaan. De kans is dan ook groot dat je binnen afzienbare tijd je eigen levensboek klaar hebt!

En je kijkt terug op een mooie week waarin je veel hebt geleerd en gedaan, helemaal tot rust bent gekomen en hebt genoten van de Spaanse zon en het heerlijke eten.

De kosten van de vijfdaagse cursus plus een volledig verzorgd verblijf bedragen € 895.

Provincie: buitenland
Waar: Spanje
Wanneer: 10 t/m 14 oktober 2017
Hoeveel: € 895,--
Meer informatie: www.hetverhaalvanmijnleven.nl/schrijfreis-spanje

zo breng je je verhaal tot leven

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Leuke aanbieding
topredacteur

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Speciale aanbieding
Beletselteken

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Speciale actie
koe freeimages

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Speciale aanbieding