Start » Activiteit » Levensverhaal schrijven in de Algarve

Levensverhaal schrijven in de Algarve

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma (auteur.schrijfdocent)

Een levensverhaal schrijven vraagt om een leeg hoofd en voldoende tijd. Maar ook om handvatten bij de techniek die een verhaal diepgang geeft. Het vraagt ook om de juiste afstand of een schrijfcoach die je op het juiste spoor zet.
Een schrijfweek in het achterland van de Algarve geeft je al deze ingrediënten.

Van 28 oktober t/m 3 november is het nog lekker nazomeren in het zuiden van Portugal. Daar help ik je om jouw levensverhaal vorm te geven. Er zijn twee schrijfhuisjes, diverse mooie schrijfplekjes, bijvoorbeeld onder de mispelboom of in de sinaasappelboomgaard en diverse terrassen waar je heerlijk kunt zitten. De rust is hier een gegeven, de natuur een cadeautje.
In oktober zijn er volop druiven en vijgen die je zo van de struik of boom kunt plukken.

Schrijfdocent Marelle Boersma is zelf auteur van inmiddels 11 thrillers en van een autobiografische roman. Daardoor kent ze niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar deelt de vooral ook veel tips uit de praktijk die haar in de achterliggende jaren hebben geholpen. Zo ga je heel doelgericht aan de slag met jouw eigen verhaal.
Het schrijfonderwijs van Marelle (ze heeft jarenlang onderwijs gegeven aan de universiteit) is officieel geregistreerd bij het crkbo (centrale registratie kort beroeps onderwijs)

Elke dag krijg je een schrijfworkshop, maar je krijgt ook persoonlijke coaching bij jouw verhaal. Dat laatste is echt waardevol omdat je dan de geleerde technieken ook leert toepassen. Verhaallijnen uitzetten, herinneringen opdiepen, sfeer toevoegen en een bijzondere insteek vinden om jouw verhaal te vertellen, Ik help je er graag bij.

Niet alleen de verhalen krijgen voeding, de schrijvers worden zeker niet vergeten. Jan Kostelijk (partner van Marelle) is chef de cosinho en produceert prachtige maaltijden met eten dat zo van het land komt. Puur Portugees eten.

Deze schrijfweek is echt compleet verzorgd. Echt alles is inclusief, alle maaltijden, drinken, overnachtingen en ook de transfer van en naar het vliegveld. Het enige dat je zelf moet regelen is de vlucht naar Faro

Kijk op de website of er nog plek is, de schrijfweken lopen vaak snel vol.
http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de...

Provincie: buitenland
Waar: Portugal
Wanneer: 28 okt t/m 3 nov
Hoeveel: 895
Meer informatie: http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de-algarve/

koe freeimages

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Speciale aanbieding
succesvol met eigen beheer

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!...

Speciale aanbieding
Iedere week de leukste schrijfwedstrijden? Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsb

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt