Start » Activiteit » Schrijversworkshop 'Wisselwerking'

Schrijversworkshop 'Wisselwerking'

Soort: workshop
Wie: Bertina Mulder en Karen van Hout

Hoe zorg je dat je boek er komt en dat het een goed boek wordt?

Wil je graag een boek schrijven of ben je ermee bezig en loopt je vast? Dan is de schrijversworkshop ‘Wisselwerking’ echt iets voor jou. Op zaterdagmiddag 7 oktober 2017 geven auteur Bertina Mulder en systemisch coach Karen van Hout van ‘Stel je verhaal op’ een inkijkje in het schrijfproces. Zij vertellen je hoe je het schrijven van je boek kunt aanpakken en hoe je kwaliteit en verdieping kunt toevoegen aan je verhaal. Tijdens deze workshop krijg je veel praktische adviezen, met als doel: dat je eigen boek er daadwerkelijk komt én dat het een goed boek wordt.

Bertina Mulder vertelt over de route die zij aflegde tijdens het schrijven van haar debuutroman ‘Wisselwerking’. Ook zij moest obstakels overwinnen. Ze leerde veel van haar schrijfproces en van de mensen die haar daarbij hielpen. Bertina deelt haar ervaringen en geeft je praktische tips.

Na de pauze laat Karen van Hout je kennismaken met het ‘opstellen van je verhaal’, een methode die steeds vaker ingezet wordt door schrijvers. Ook Bertina heeft hier veel aan gehad toen ze vastliep op de drijfveren van een hoofdpersonage in ‘Wisselwerking’. Tijdens deze workshop kun je ervaren hoe Karen haar kennis als systemisch coach gebruikt om kwaliteit toe te voegen aan je personages en plot en hoe je kunt zorgen dat je verhaal tot leven komt.

Hierna krijgen de deelnemers ruim de tijd om vragen te stellen. Uiteraard krijg je tussendoor ook gelegenheid om Bertina's boek 'Wisselwerking' aan te schaffen en het te laten signeren.

Praktische informatie
Datum en tijd: zaterdag 7 oktober van 13.00 – 16.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur)
Locatie: Zaalverhuur 7, Boothstraat 7 te Utrecht (www.zaalverhuur7.nl)
Kosten: € 34,50 incl. 21% BTW p.p. (incl. koffie, thee, water en versnapering tijdens de pauzes)

Aanmelding
Je kunt je tot en met zaterdag 23 september 2017 aanmelden door een mailtje te sturen naar karen@steljeverhaalop.nl o.v.v. je voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt dan van Karen een mail met de factuur en de routebeschrijving.

Over Karen van Hout Karen is werkzaam als systemisch coach, counsellor en trainer. Kenmerkend voor systemisch werk is het visueel maken van de situatie. Hierdoor krijgt jouw verhaal de kans zich te presenteren. Het geeft jou de gelegenheid om rond te lopen in jouw verhaal. Om letterlijk in de schoenen staan van je personage, de situatie of het proces dat je wilt uitwerken. Het aanboren van deze enorme inspiratiebron scheelt jou tijd, een hoop denkwerk en geeft je boek meer diepgang zodat deze nog succesvoller zal zijn. Meer info: www.steljeverhaalop.nl.

Over Bertina Mulder
Bertina is zelfstandig auteur en webredacteur. Zij heeft haar eigen bedrijf Bertina Mulder Tekst & Redactie. Eind 2016 bracht zij haar debuutroman ‘Wisselwerking’ uit via Paris Books. Op dit moment schrijft zij een psychologische thriller die zich afspeelt rondom de eerste bemande missie naar Mars. Meer info: www.bertinamulder.nl.

Provincie: Utrecht
Waar: Utrecht
Wanneer: Zaterdag 7 oktober 2017 van 13-16.30 uur
Hoeveel: € 34,50 incl. 21% BTW p.p. (incl. koffie, thee, water en versnapering )
Meer informatie: http://bertinamulder.nl/schrijversworkshop-wisselwerking/

songtekst

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!

Profiteer nu!
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt
Iedere week de leukste schrijfwedstrijden? Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsb

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!