Beter leren schrijven? Volg een schrijfcursus bij de Schrijven Online Academie

Beter leren schrijven? Volg een schrijfcursus bij de Schrijven Online Academie. Wat krijg je? Inspirerend cursusmateriaal, uitgebreide feedback van schrijfdocenten die zelf hun sporen hebben verdiend als schrijver, en heel veel tips en oefeningen. Ook belangrijk: de schrijfcursussen van de Schrijven Online Academie zijn zeer betaalbaar (vanaf € 90,-!).

Schrijfcursussen voor beginners en gevorderden

De schrijfcursussen van de Schrijven Online Academie zijn er voor beginners én gevorderden. Zo hebben we de cursus Ontdek je schrijftalent, waarin je ontdekt welke genre je het beste ligt. Deze cursus wordt gegeven door Frank Noë (hoofdredacteur van Schrijven Magazine en met zijn roman Het gemaal genomineerd voor de Libris Literatuurprijs) en Mirjam Boelsums (ervaren schrijfdocent en auteur van gelauwerde verhalenbundels en een roman). Andere schrijfcursussen die we aanbieden zijn: Korte verhalen schrijven, Autobiografisch schrijven en Schrijven voor kinderen. Het volledige aanbod van de Schrijven Online Academie vind je op deze pagina.

Cursus bestellen

Lof van cursisten

"Er zijn zoveel online schrijfcursussen dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Schrijven Online Academie. Een echte aanrader. Mijn docent was zelf schrijver en wist veel van literatuur. Ik heb er veel van geleerd. Ook belangrijk: de cursus was zeer betaalbaar."

"Helder cursusmateriaal waarin goede keuzes werden gemaakt, zodat de belangrijkste onderwerpen goed werden uitgediept."

Bron

http://www.schrijvenonline.org/academie