Cursus 'Lust in je leven door schrijven': nu met nieuw materiaal

Cursus 'Lust in je leven door schrijven': nu met nieuw materiaalMet nieuw materiaal is de schrijfcursus ‘Lust in je leven door schrijven’ van Geertje Couwenbergh ‘wild inspirerend! Hoopgevend en blijmakend’.

Schrijven doe je met je hele wezen, niet alleen met je brein. Dat originele schrijfvuur wordt nogal eens geblust door onze ideeën over hoe schrijven hoort te zijn. Doordat je van jongs af aan leert hoe je moet schrijven, hoe je nette zinnen maakt en hoe je een plot opbouwt, kan de lust voor schrijven als een vlam uitdoven. Deze schrijfcursus is daarom bedoeld om je schrijfzin aan te wakkeren. In 4 lessen krijg je uitgebreid theorie, afgewisseld met diverse oefeningen. Elke les wordt afgesloten met een eindopdracht. Aan het eind krijg je advies en feedback van schrijfdocente Geertje Couwenbergh over je sterke en zwakke kanten, en suggesties voor de volgende stappen die je zou kunnen ondernemen om je talent verder aan te scherpen.

Deze cursus is voor jou als je:

  • altijd al wilde schrijven maar niet weet waar te beginnen
  • je geremd voelt in je (schrijf)leven
  • al jaren schrijft maar het vuur kwijt bent
  • je huidige schrijfproject een boost wilt geven met een nieuwe, creatieve invalshoek
  • je schrijfstem zoekt om je beter uit te drukken voor je blog, boek, website of studie

Docent: Geertje Couwenbergh is columnist, schrijfleraar en auteur van drie boeken, waaronder ZIN: Lust in je Leven door Schrijven. Ze schrijft voor diverse bladen en geeft schrijfworkshops in binnen- en buitenland. Exclusief voor Schrijven Online Academie ontwikkelde ze deze cursus, vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken. www.GeertjeCouwenbergh.com

Geïnteresseerd? Je vindt de nieuwe cursus, en ons complete cursusaanbod, op: schrijvenonline.org/academie. 

Bron

http://schrijvenonline.org/academie/lust-in-je-leven-door-schrijven

Techniek