Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Volg een spannende schrijfworkshop in Zwolle, vier de literatuur in Amersfoort of bezoek een schrijfcafé in Bergen op Zoom.


Schrijfworkshop spannende verhalen

Datum: zaterdag 23 september van 12:30-16:30
Locatie: Zwolle

Tijdens deze middag creëer je een spannend verhaal onder begeleiding van schrijfcoach Janine van de Raadt. Met een kop koffie of thee, en wat schrijfopdrachten om je op weg te helpen, ga je op zoek naar jouw zinderende verhaal.

Kijk hier voor meer informatie.

De Nacht van de Literatuur

Datum: zaterdag 23 september van 19:30-02:00
Locatie: Amersfoort

De derde editie van de Nacht van de Literatuur vindt komende zaterdag plaats. Na twee zeer succesvolle Nachten hopen de organisatoren op weer net zo’n groot feest. Er is een breed aanbod van regionale en landelijke schrijvers en dichters. Zowel aanstormende als gevestigde namen zullen op het podium staan. Er is ook een boekenmarkt en de nacht wordt afgesloten met een mooi slotfeest. Ondere andere Herman Koch, Lidewijde Paris en Bart van Rosmalen zijn hier te vinden.

Kijk hier voor meer informatie.  

Schrijfcafé schrijven&schrappen

Datum: zondag 24 september van 13:00-15:00
Locatie: Bergen op Zoom

Ontspannen schrijven in een gezellig café. Je kunt hier zowel proza als poëzie schrijven en als je meer zin hebt in lezen is daar ook ruimte voor. Je krijgt schrijfopdrachten die je gedurende de middag kunt uitwerken. Dit is voorlopig het laatste schrijfcafé dat hier georganiseerd wordt.

Kijk hier voor meer informatie.