Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek dan eens een schrijfcafé, ga schrijven tussen de schapen, of doe mee aan een workshop intuïtief schrijven.

Schrijfcafé 'Wat jouw pen vertelt'

Datum: Vrijdag 21 juli van 10:00-12:15
Locatie: Maassluis

Iedere derde vrijdag van de maand wordt in Maassluis een Schrijfcafé gehouden: een inspirerende ochtend voor mensen die van schrijven houden en ervaringen willen uitwisselen. Aan de hand van opdrachten wordt iedere maand geschreven over een ander thema, zoals seizoenen of dromen. Schrijfervaring is niet nodig: kom gewoon gezellig een ochtend schrijven en laat je verrassen door je pen.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfwandelworkshop 'Schrijven en schapen'

Datum: Zaterdag 22 juli van 13:00-16:00
Locatie: Hilversum

Haal dit weekend je inspiratie uit de natuur en bezoek de kudde heideschapen die in het Goois Natuurreservaat wordt ingezet om het gras tussen de heideplantjes op te eten. Na een wandeling van ongeveer 1,5 uur is het tijd om de herder met zijn kudde te observeren en de inspiratie om te zetten in stukken tekst. Iedereen kan meedoen: plezier in de activiteit staat voorop. De precieze locatie hangt af van waar de herder zaterdag de schapen hoedt, en wordt kort tevoren bekendgemaakt.

Kijk hier voor meer informatie.

Workshop intuïtief schrijven

Datum: Zaterdag 22 juli van 14:00-16:30
Locatie: Deventer

Bij tweedehands boekwinkel ZiNiZ in Deventer is zaterdag een workshop intuïtief schrijven te volgen. Iedere maand wordt in deze workshops een ander aspect van het leven belicht; deze maand is dat vertrouwen. Na een korte meditatie ga je in stilte aan de slag met een schrijfopdracht en ontdek je de helende en transformerende werking van schrijven.

Kijk hier voor meer informatie. (scroll naar beneden)

Techniek