Afbeelding

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?

Deze week op het forum

Wat gebeurt er deze week op het forum van Schrijven Online?Op het forum van Schrijven Online zijn onze leden druk aan het discussiëren over allerlei onderwerpen, van tips voor het uitgeven tot aan het beoordelen van elkaars verhalen. Wat vindt er deze week plaats op het forum?

Proeflezen
Op Proeflezen verschijnt elke dag wel nieuw stuk dat klaar is voor feedback. De recente stukken: het horrorverhaal Gevolgen, de verhalen Writer’s block en Titel in de maak en het jeugdverhaal Max en Daan. Zelf een verhaalfragment publiceren, maar nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Schrijfwedstrijden
Aan schrijfwedstrijden is nooit een tekort. Ditmaal kun je meedoen aan de wedstrijd Schrijf een klaaglied over Segbroek (deadline 1 maart), de Young Adult Thrillerwedstrijd 2012 van Crimezone en uitgeverij Pimento (deadline 18 maart) en de Pure Fantasy Themawedstrijd Circus (deadline 31 maart). Ook staat de wedstrijd Auteurs with Talent nog open (15 maart). Houd ook Schrijven Online in de gaten voor de uitslag van de microwedstrijd IJsbloemen!

Gezocht!
Het forum van Schrijven Online is een perfecte plek om proeflezers of medeschrijvers te vinden. Zoek je ook iemand? Plaats dan een oproep bij het forumdeel Algemene oproepen. Op dit moment wordt een proeflezer gezocht voor een kinderverhaal en wordt een schrijfbuddy gezocht voor romans en fantasieverhalen.

Voor schrijfgroepen kun je ook terecht op het forum. Zit je in een schrijfgroep of wil je een opstarten? Neem dan een kijkje naar deze oproep.

Overig
Een memorecorder is bijna een 'must have' tijdens een interview. Maar hoe gebruik je zo'n recorder nu het best? Bespreek het hier. In een ander topic wordt gesproken over het fenomeen literair agent. Is het de rage van 2012? En hoe staan zij tegenover uitgevers en auteurs? Bespreek het hier.

Schrijverscafé
Heb je even zin om onderuit te gaan zitten? Kom eens langs in het Schrijverscafé en schrijf mee over wat er momenteel gaande is, van het nieuws tot aan wat je momenteel aan het lezen bent.

Bron

www.schrijvenonline.org/forum