En de winnaars van het boek eSchrijven zijn…

En de winnaars van het boek eSchrijven zijn…Op 12 november startten we met de winactie van het boek eSchrijven van Louis Stiller. 2,5 weken en 22 berichten verder, hebben we eindelijk onder de inzenders tien exemplaren verloot.

De winnaars zijn: Likaiar, Petra Jonx, Mandy, Maria, Meul, Anouk Bakker, Yves, Koenie, Ambilicious, Tasmedes. Gefeliciteerd! We nemen per e-mail contact met jullie op.

In eSchrijven. Over de digitale gereedschapskist van de schrijver van Louis Stiller leren schrijvers hun schrijfgereedschap efficiënter te gebruiken. Welke toetsen, trucjes en inzichten heb je nodig om je schrijfproces te ondersteunen en je beter op je schrijfwerk te kunnen concentreren? Hoe kun je een ‘verloren document’ uit een vastgelopen computer redden? Hoe kun je een boekidee structureren met je Word-programma? Hoe kun je research plegen in verborgen databanken en de enorme omgevallen boekenkast die Google heet? Lees dit boek en je wordt eindelijk meester van je digitale gereedschappen.

Ben je benieuwd naar het boek? Je kunt het hier bestellen.

Louis Stiller is schrijver, redacteur, schrijfdocent en automatiseringsjournalist. Hij was jarenlang hoofdredacteur van Schrijven Magazine en Schrijven Online en schreef een groot aantal boeken over schrijven, computers en internet. Hij opereert op het snijvlak van twee gebieden: literatuur, schrijven en uitgeven aan de ene kant, computers, internet en nieuwe media aan de andere.

Techniek

Service