Jury Samsung-Orwell Schrijfwedstrijd bekend

De jury van de Samsung-Orwell Schrijfwedstrijd is bekend. Nog geen verhaal ingestuurd? Dat kan nog t/m 12 december.

De jury van de schrijfwedstrijd bestaat uit Mirjam Boelsums (schrijfdocent en auteur van Dronk), Maria Genova (schrijfdocent en auteur van Man is stoer, vrouw is hoer) en Frank Noë (hoofdredacteur Schrijven Magazine).

De jury van de Samsung-Orwell Schrijfwedstrijd is bekend.Meedoen aan de Samsung-Orwell Schrijfwedstrijd? Schrijf dan een verhaal van maximaal 1000 woorden waarin een Samsung Galaxy Note tablet een rol speelt en dat een knipoog bevat naar de grote Britse schrijver George Orwell.

De schrijver met het beste verhaal wint een Samsung Galaxy Note 10.1, een tablet met een pen zodat je er ook op kunt tekenen en schrijven. Het winnende verhaal wordt ook gepubliceerd in Schrijven Magazine en/of op Schrijven Online. De tweede en derde prijs is het boek Down and Out in Paris and London van George Orwell.

Inzenden is mogelijk tot 12 december om vijf voor twaalf ’s middags. Stuur je verhaal naar redactie@schrijvenonline.org en in de cc naar rschaatsbergen@virtumedia.nl. Bekijk ook het reglement van schrijfwedstrijden voor Schrijven Online.

De uitslag van de wedstrijd wordt bekendgemaakt op woensdag 2 januari 2013.

Belangrijk

Wegens een taxiongeluk is de laptop van de hoofdredacteur van Schrijven Magazine kapot gegaan. Hierdoor zijn alle inzendingen voor de schrijfwedstrijd tot 5 november verloren gegaan. Heb je voor 5 november een verhaal ingestuurd, stuur het dan alsjeblieft nogmaals in naar redactie@schrijvenonline.org en in de cc naar rschaatsbergen@virtumedia.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/de-samsung-orwell-schrijfwedstrijd