Leer fantasy schrijven op FantasiaFest

Op 30 en 31 juli zullen in Roden veertien bekende fantasyschrijvers op FantasiaFest, door middel van verschillende workshops, de toeschouwer een blik gunnen in de wereld van fantasy.

Een Magisch Verhaal

Tijdens Een Magisch Verhaal zullen de veertien schrijvers niet alleen hun werk presenteren en signeren. Ze zullen de toeschouwers ook een kijkje gunnen in de wereld van een fantasyschrijver. Iedere schrijver geeft een gratis workshop die aansluit bij zijn of haar werk.

Zo zal Peter Schaap, de godfather van de Nederlandse fantasy, vertellen over zijn passie voor fantasy. Schaap is onder andere verantwoordelijk voor de boekenserie Schaduwmeesters. Ook zal Bas Kock de bezoekers leren hoe je nou zo’n fantasywereld bedenkt en in elkaar zet.

Tijdens Een Magisch Verhaal worden de jongere bezoekers niet vergeten. Zo zal Atalanta Nèhmoura een workshop geven over het tekenen van draken. Christien Boomsma gaat met de allerjongste fantasy fanaten op zoek naar verhalen in de simpelste voorwerpen, zoals een vlinder of een mooie steen.

Meer over het programma van Een Magisch Verhaal vind je hier. Lijk het je leuk om ook naar FantasiaFest te komen, bestel dan hier je kaarten. Meer informatie over het festival vind je op de site

Techniek