Meer doen met jouw kennis?

Ingezonden mededeling.
Een wijze man zei ooit: "Curiosity is the most powerful thing you own”. Daar staan wij vierkant achter. Sterker nog het is juist deze nieuwsgierigheid die ons drijft. Een muziekinstrument leren spelen, een nieuwe taal leren, beter worden in schrijven of juist meer te weten komen over social media, het staat allemaal op internet. Het probleem is alleen dat het verassend moeilijk kan zijn om deze kennis te vinden of om het zelf te delen.

Online platform

Daar brengen wij verandering in met Soofos. Soofos is het nieuwe platform waar iedereen cursussen, trainingen en workshops kan aanbieden en volgen. Dit kan online met behulp van video’s of offline door klassikale lessen te volgen op locatie. Op deze manier maken wij het voor iedereen mogelijk zich op een makkelijke manier in iets nieuws te verdiepen. En om daarbij iedereen die zijn expertise wilt delen de mogelijkheid er voor te geven. Iedereen kan een cursus maken en iedereen kan een cursus volgen. Als instructeur van een cursus mag je zelf weten wat je daarvoor vraagt. Er zijn dus ook altijd gratis cursussen te vinden. 

Word instructeur

Altijd al jouw kennis willen delen met anderen? Het maken en onderhouden van een cursus op Soofos is volledig gratis. Heb je een betaalde cursus dan houden we een commissie in, tenzij een cursist via jou komt! Benieuwd hoe het precies werkt? Klik dan hier.

Benieuwd naar een cursus?

Benieuwd of er al een cursus op staat die bij jou past? Bekijk het aanbod hier!

Bron

www.soofos.nl

Techniek

Service