Afbeelding

Foto door Jean van Lingen

Meld je aan voor WvhS-workshop van Babs Gons

Meld je aan voor WvhS-workshop van Babs GonsHou je van schrijven en wil je weten of de Schrijversacademie wat voor jou is? Tijdens de opleiding leer je jezelf kennen en ontwikkelen als schrijver. In deze workshop krijg je alvast een voorproefje. Aan de hand van een aantal korte schrijfopdrachten zal je inspiratie uit je eigen leven halen en gaan we onderzoeken wat voor een schrijver je bent, hoe je  je zintuigen aan het werk kan zetten en welke andere gereedschappen je hebt om je tekst tot leven te brengen. 

Schrijfdocent Babs Gons

Babs Gons is schrijver, performer, theatermaker en docent creatief schrijven. In 2010 ronde ze de opleiding Docent Creatief Schrijven af en ze werkt al meer dan 10 jaar als workshopmaster creatief schrijven op o.a. scholen en bij jongerencentra. Ze was jarenlang artistiek leider van de Poetry Circle Nowhere, en organiseerde voor die tijd tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Ze is momenteel een veel gevraagd performance dichteres en staat op heel wat programma’s zoals onlangs nog bij Spoken, Bijlmer Boekt, Read My World en Woorden Worden Zinnen en staat momenteel met haar eigen solo ‘Bloeden op Papier’ op de planken.

Heb je belangstelling? Je bent dan van harte welkom om de workshop bij te wonen. Je moet je wel van tevoren opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven kan hier voor 11 september en *VOL* voor 12 september. 

De praktische details:
Wanneer: 
11 september 18.00 – 19.20 uur & 12 september 14.00-14.50 uur
Waar: Boekhandel Scheltema, Rokin, Amsterdam

Techniek