Meld je aan voor WvhS-workshop van Josephina Vrijdaghs

Meld je aan voor WvhS-workshop van Josephina VrijdaghsVolgens Julia Cameron is iedereen een kunstenaar en heeft iedereen het recht om te schrijven. Tijdens de schrijfworkshop zal schrijfcoach Josephina Vrijdaghs een korte introductie geven over de cursussen ‘Je leven schrijven’ en ‘The Artist’s Way’. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met The Artist’s Way, de inmiddels wereldwijd beproefde en succesvolle methode van Julia Cameron.

The Artist’s Way is een transformatieproces waarbij je gestalte gaat geven aan wie je werkelijk bent en wat je wilt in het leven, zodat jouw leven het kunstwerk wordt waarvoor het is bedoeld.

Je leert in plaats van de inspiratie in jou, in de weg te staan met al je ongeloof , angst en negatieve overtuigingen, deze juist te herkennen en mee te gaan op haar stroom. Je ervaart weer levenslust en de drang om te kunnen zijn wie je bent op alle gebieden in je leven.

The Artist’s Way is voor een ieder, die meer in contact wil treden met de eigen creativiteit op alle gebieden van het leven. Daarnaast is ‘Je leven schrijven’ bedoeld voor diegenen die graag schrijven of zouden willen schrijven in wat voor vorm dan ook. Tijdens deze korte introductie maken we kennis met deze methode door een aantal (schrijf)opdrachten.

Josephina Vrijdaghs begeleidt naast haar werk als zangdocent en schrijfcoach al meer dan 15 jaar groepen bij het proces van The Artist’s Way.

Heb je belangstelling? Je bent dan van harte welkom om de workshop bij te wonen. Je moet je wel van tevoren opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven kan hier.

De praktische details:
Wanneer: 
12 september 13.00 – 13.50 uur
Waar: Boekhandel Scheltema, Rokin, Amsterdam

Wil je meer weten over The Artist’s Way? In het augustusnummer van Schrijven Magazine besteed Josephina er meer aandacht aan. Wil je graag het augustusnummer ontvangen, maar nog geen abonnee? 

Neem vandaag vóór 16.00 u. een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Introductieaanbieding

Of werf een abonnee en krijg zelf cadeaus.

Werf een abonnee

Bron

www.schrijvenonline.org

Techniek