Meld je schrijfactiviteit aan voor de Week van het Schrijven 2017

Meld je schrijfactiviteit aan voor de Week van het Schrijven 2017Van 11 tot en met 17 september 2017 vindt de Week van het Schrijven plaats. Dit is dé opening van het nieuwe schrijfjaar. Organiseer je een schrijfactiviteit tijdens de Week van het Schrijven? Meld het dan aan bij Schrijven Online.

Week van het Schrijven 2017

Sinds 2007 wordt de Week van het Schrijven georganiseerd. In het hele land openen schrijfscholen en cursusinstituten hun deuren voor geïnteresseerd publiek, ook worden er lezingen en festivals georganiseerd. De Week van het Schrijven wordt georganiseerd door het Netwerk Schrijfdocenten en het tijdschrift Schrijven Magazine en haar online platform Schrijven Online en ondersteund door Van Dale Uitgevers, de Schrijversacademie en uitgeverij Atlas Contact.

Promotiepakket Schrijven Magazine

Organiseer je een schrijfactiviteit tijdens de Week van het Schrijven (11 t/m 17 september)? Meld hem dan hier aan. Jouw activiteit of wedstrijd zal dan worden opgenomen in het overzicht en zal ook geplaatst worden in het vierde nummer van het magazine. Je kunt ook een promotiepakket aanvragen, dat bestaat uit exemplaren van de speciale Week van het Schrijven editie van Schrijven Magazine, die je kunt uitdelen aan cursisten, en posters ter aankondiging van de Week van het Schrijven.

Organiseer je een schrijfactiviteit? Meld hem aan! (En bestel meteen je promotiepakket.)

Schrijfactiviteit aanmelden

Schrijfwedstrijd aanmelden

Promotiepakket bestellen

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Bestel nu je tickets!

De Week van het Schrijven wordt afgesloten met de Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Bestel nu je tickets!

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Goed om te weten: abonnees profiteren van € 20 korting!

Benieuwd naar het programma? Klik hier. 

Techniek