Micro schrijfwedstrijd Maand van het spannende boek

Het thema van de Maand van het spannende boek is ‘Spannende zaken, politieverhalen in boeken’. Dat inspireerde ons tot een micro-schrijfwedstrijd!

Wat moet je doen?

Stel je voor welke thriller jij over het thema ‘Spannende zaken, politieverhalen in boeken’ zou schrijven. En schrijf voor die thriller alvast één zin van 25 tot 30 woorden. Bij voorkeur natuurlijk een spannende zin én een zin waarin zoveel mogelijk elementen uit het thema terugkomen.

Wat kun je winnen?

De inzender van de allerbeste en de meest originele spannende zin krijgt een thrillerpakket, bestaand uit de boeken Stille zonde van Karin Slaughter en Lieve mama van Esther Verhoef.

Inzenden en deadline

De deadline van de schrijfwijsheid is 30 juni om klokslag middernacht. De uitslag wordt op 13 juli bekend gemaakt. Stuur je spannende zin in via het wedstrijdformulier van Schrijven Online. Let op: maak het verhaal op in Word (of een vergelijkbare tekstverwerker) en kopieer de tekst in het tekst vak van het formulier, vergeet niet je naam erbij te vermelden. Je hebt de mogelijkheid om meerdere inzendingen te sturen.

Wij wensen iedereen veel schrijfplezier en zien jullie spannende zinnen graag tegemoet!

Bron

www.schrijvenonline.org/wedstrijden

Techniek