Nieuwe verhalenbundel van Monument of Life

De eerste verhalenbundel van Monument of Life is uit.Monument of Life is een website waar iedereen terecht kan die zijn of haar gedachten wil delen via het geschreven woord. Er lopen altijd meerdere schrijfwedstrijden op de site waar je gratis aan mee kunt doen. Sinds kort worden de meest gewaardeerde bijdragen verzameld en uitgegeven in een verhalenbundel.

De bundel, uitgegeven door P2P Publishing, staat vol korte verhalen die het meest gewaardeerd werden door de bezoekers van Monument of Life. Lees over persoonlijk verlies en een verloren jeugd, maar ook over liefde en de zoektocht naar inspiratie. De bundel is te bestellen voor 12 euro door een mail te sturen naar info@monumentoflife.com.

Wil je ook kans maken om in een verhalenbundel van Monument of Life te komen? Doe dan mee aan één van hun schrijfwedstrijden. Sinds kort kun je meedoen aan een nieuwe schrijfwedstrijd rond het thema Inspiratie. De opdracht: beschrijf een gedachte, plek of belevenis waar je eigenlijk een heel boek over zou willen schrijven. Inzenden kan tot 31 augustus. Kijk hier voor meer informatie.

Bron

www.monumentoflife.com/Nieuws/d9565fbf/1/bundels.aspx