Nu op het forum: wekelijkse schrijfopdracht met WINACTIE!

Nu op het forum: wekelijke schrijfopdracht met WINACTIE! Op het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

Hoe beschrijf je een tafereel?

Een standbeeld of een schilderij, hoe worden deze beschreven in een verhaal? Schrijf je over het uitgebeelde tafereel in de tegenwoordige of in de verleden tijd? Dat vraagt één van onze forumleden zich af. Wil jij mee discussiëren of heb je zelf een vraag? Klik hier!  

Schrijver zoekt maatje!

Eén van onze forumleden is op zoek naar een schrijfmaatje om per e-mail verhalen en schrijfervaringen mee uit te wisselen. Zoek jij ook een schrijfmaatje? Kijk snel hier

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum ‘Vraag het de schrijfdokter’ kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!

Wekelijke schrijfopdracht & WINACTIE

Deze week kun je de prachtige roman Menthol van Frank Krake winnen door mee te doen aan de wekelijkse schrijfopdracht!
Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk én kans maken op deze mooie prijs? Doe snel mee
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. De opdrachten lopen uiteen: van poëzie tot korte verhalen en zelfs teksten zonder de letter e. Schrijf je mee?