OBA Open Podium nodigt iedereen uit voor 150e editie

Aanstaande zaterdag 25 juni 2016 vindt het 150e OBA Open Podium plaats in Amsterdam. De organisatie vindt dat reden voor een klein feestje en nodigt iedereen uit om de optredens van verschillende dichters bij te wonen.

De dichters die op deze open poëziemiddag (onder voorbehoud) optreden, zijn: John Braaf, Yvonne Gillissen, Elbert Gonggrijp, Debjani Paul Gupta Hubert Klaver, Conny Lahnstein, Eric van Loo, Sanguilla Maghie, Diet Scholten en Carla van Slooten. De middag wordt gepresenteerd door dichter, auteur en poëziedocent Jos van Hest die al meer dan tien jaar aan het maandelijkse evenement verbonden is.

Over OBA Open Podium

Het OBA Open Podium is 12,5 jaar geleden ontstaan in een klein zaaltje van de Centrale Openbare Bibliotheek, destijds gevestigd aan de Prinsengracht, waar een groepje poëzieliefhebbers samenkwam. Inmiddels is het poëziepodium landelijk bekend en reizen dichters uit heel het land af naar Amsterdam om voor te dragen. Het podium is voor iedereen: zowel beginnende als ervaren dichters dragen hier voor. 

Datum: zaterdag 25 juni 2016

Tijd: 14:00-16:00 uur

Locatie: De tweede verdieping van de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam: Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam. 

De toegang is gratis.

Meer informatie: Poëzie verrijkt