Poëziewedstrijd Het Levenshuis

Poëziewedstrijd LevenshuisWat gaat er om in mensen, van de eerste tot de laatste schreeuw? Wat is leven met hart en ziel, met lijf en leden? Laat je inspireren en neem deel aan de poëziewedstrijd van het Levenshuis.

Deelname

Stuur vóór 30 november 2014 maximaal 2 gedichten onder een pseudoniem als bijlage op naar lijfmotief@gmail.com. Vermeld in het mailbericht deze gegevens: pseudoniem + echte naam + leeftijd + adres + e-mailadres + telefoonnummer.

Het wedstrijdreglement met alle richtlijnen en informatie vind je hier.

Prijzen

De jury selecteert de beste gedichten die de basis vormen voor een artistieke dichtbundel. De laureaten op de eerste, tweede en derde plaats ontvangen een geldprijs en een boekenpakket. De tien genomineerden ontvangen hun gedicht op afficheformaat en op postkaart.

Levenshuis

Het LevensEinde InformatieForum (LEIF) West-Vlaanderen vormt samen met het
Centrum voor Geboorteregeling en Seksuele Opvoeding (CGSO) Brugge het 'Levenshuis'.

LEIF is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat. Het CGSO zet zich in voor het verwezenlijken van een positieve beleving van seksualiteit en intimiteit en ondersteunt mensen bij hun relationele en seksuele ontplooiing. Informeren, adviseren en sensibiliseren zijn gemeenschappelijke doelstellingen.

Het Levenshuis wil een toegankelijke plek zijn waar mensen met allerlei levensvragen, gaande van voor conceptie tot het levenseinde, terecht kunnen. Elkeen ongeacht zijn filosofische overtuiging is er welkom.

Uitgeven