Afbeelding

Manuscripting logo

Schrijfwedstrijd Manuscripting – kans op een boekcontract!

Schrijfwedstrijd Manuscripting – kans op een boekcontract!Kans maken op een boekcontract? Stuur dan je verhaal dan in voor de literaire schrijfwedstrijd Manuscripting. De wedstrijd is bedoeld voor getalenteerde, ongepubliceerde schrijvers.

Manuscripting op Manuscripta

Manuscripting richt zich op onontdekt literair talent. Stuur jouw manuscript voor 25 augustus op naar de organisatie en breng jezelf onder de aandacht bij uitgevers, literair agenten en publiek. Uit de inzendingen wordt een eerste selectie van kandidaten gemaakt die op Manuscripta op zondag 7 september hun manuscript gaan pitchen aan een jury van literaire professionals.

Op Manuscripta worden de beste kandidaten geselecteerd voor de finale op 25 september in de Stadsschouwburg Amsterdam. De winnaar krijgt de kans om zijn of haar manuscript persoonlijk te presenteren aan literair agent Paul Sebes, maar ook de andere finalisten maken kans op een boekcontract. Lees hier meer over de prijzen en de wijze van deelname.

Manuscripta op Utrechts Uitfeest

Kom jij dit jaar naar Manuscripta? Ook Schrijven Online / Magazine is aanwezig op de opening van het boekenseizoen, die dit jaar plaatsvindt op zondag 7 september tijdens het Utrechts Uitfeest. Bekijk hier het programma.