Afbeelding

Bron: Zwolle Unlimited

Schrijfworkshops tijdens Zwolle Unlimited

Schrijfworkshops tijdens Zwolle Unlimited In het pinksterweekend, van 2 t/m 4 juni, vindt in de binnenstad van Zwolle het festival Zwolle Unlimited plaats. Zwolle Unlimited is een internationaal vertel– en straattheaterfestival en biedt een divers scala aan optredens en activiteiten. Zo is er muziek, straattheater en een boekenmarkt.


Ook worden er diverse interessante workshops georganiseerd, waarin specifieke schrijfvaardigheden worden getraind onder begeleiding van professionele docenten.

Zeer Kort Verhaal (ZKV)

4 juni: 14.15 – 17.45
Volg de workshop Zeer Kort Verhaal, hierin ga je drie uur lang aan de slag met het schrijven van een kort verhaal. Het uitgangspunt hierbij is steeds de eigen ervaring en waarneming. Je zult ook het festivalterrein opgaan voor de nodige inspiratie. Deze workshop wordt gegeven door Pauline Durlacher, directeur van de schrijversvakschool Groningen en Zwolle.


Personal storytelling

3 juni: 20.45- 22.00
Het delen van persoonlijke verhalen is door social media heel alledaags, maar ook heel vluchtig geworden. Als je er echt de tijd voor zou nemen, welk verhaal zou je dan willen delen met anderen? In deze workshop leer je persoonlijke verhalen te vertellen op een manier die betekenisvol is voor anderen. De workshop wordt gegeven door Pauline Seebregts, docent Vertelacademie en Vertelambassadeur 2017.

Meer weten? Vind alle informatie en het programmaboekje hier