Afbeelding

Feedback nodig? Bestel de Schrijven Online Snelscan.

Schrijven Online Snelscan

Feedback nodig? Bestel de Schrijven Online Snelscan.Een paar minuten: langer doet de gemiddelde uitgever, wedstrijdjury of tijdschriftredactie er niet over om te beslissen of jouw tekst een kans maakt. Wat goed is gaat door, wat slecht is: retour afzender. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel, met de voordelige Schrijven Online Snelscan.

Wat is de Snelscan?

De snelscan is een mogelijkheid om je boek- en verhaalideeën, je dichtbundel of je essayteksten aan een deskundige voor te leggen. Je stuurt een fragment van maximaal 3.000 woorden in, waarna je binnen tien dagen een concreet rapport krijgt met feedback en aanbevelingen. Wij bieden de snelscan aan in samenwerking met tientallen manuscriptbeoordelaars en schrijfdocenten, dus professioneel commentaar is gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van de Snelscan?

De Schrijven Online Snelscan is als het ware een stap tussen een cursus en een volledige manuscriptbeoordeling. Je ingezonden tekst wordt weliswaar niet compleet geanalyseerd, maar de feedback geeft je een duidelijk idee of je op de goede weg bent. De snelscan is dus met name bedoeld voor teksten die je aan tijdschriften en schrijfwedstrijden wil sturen, boekideeën die je aan een uitgever wil voorleggen, et cetera. Het advies dat je ontvangt kan je maanden werk schelen.

Wat kost de Snelscan?

De prijs voor een snelscan bedraagt € 79,-. Leden van Schrijven Online Plus krijgen korting en betalen slechts € 75,-.

Geïnteresseerd?
Bestel meteen de Schrijven Online Snelscan.

Bron

www.schrijvenonline.org/snelscan

Techniek