Afbeelding

Logo Write Now!

Stemcampagne Write Now! 2014 gestart

Stemcampagne publieksprijs Write Now! 2014 gestartVijftien jonge schrijvers strijden om de finale van Write Now! van 21 en 22 juni. Ook jij kunt bepalen wie er in de prijzen valt. Breng tot en met zaterdag 21 juni jouw stem uit!

De finalisten van Write Now! 2014 hebben voor de finale een nieuwe tekst geschreven. De teksten en biografieën van de schrijvers zijn te vinden op de website van Write Now!. Stemmen op jouw favoriet? Dat kan hier!

De winnaar van de publieksprijs wint een iPad en een publicatie in Metro Vlaanderen. De winnaar van de juryprijs gaat naar huis met een MacBook ter waarde van € 1.500 en een coachingstraject van literair agentschap Sebes & van Gelderen. Ook mag de winnaar van de juryprijs optreden tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival en Wintertuinfestival Nijmegen.

Alle finalisten zijn aanwezig bij het finaleweekend op 21 en 22 juni in Rotterdam. Hier zullen ze workshops volgen en een cultureel evenement bijwonen. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 22 juni van 15:30 tot 17:00 in de Unie, Rotterdam en is voor iedereen toegankelijk.

Over Write Now!

Passionate Bulkboek organiseert Write Now! dit jaar voor de veertiende keer. De schrijfwedstrijd bestaat uit voorronden in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Eerdere winnaars van Write Now! zijn o.a. Maartje Wortel, Niña Weijers en Hanneke Hendrix.

Uitgeven