Storytelling in 12 stappen: een praktische gids voor iedere schrijver

Storytelling in 12 stappen: een praktische gids voor iedere schrijverWil je graag een roman, verhalenbundel of scenario schrijven, maar weet je niet waar te beginnen? Scenarioschrijver en schrijfdocent Mieke Bouma behandelt in haar cursus Storytelling in 12 stappen – op reis met de held stap voor stap de mythische verhaalstructuur.

De cursus

Storytelling in 12 stappen is een online cursus waarin schrijvers richtlijnen krijgen voor het construeren van sterke plots en het creëren van universele en levensechte karakters. De twaalf stappen die in de cursus worden behandeld, zijn gebaseerd op de Reis van de Held. Ook wel bekend als de monomythe, dit is een blijvende inspiratiebron voor veel verhalenvertellers. In deze schrijfcursus doet schrijfdocent Mieke Bouma de twaalf stappen uit de doeken aan de hand van praktische oefeningen en inspirerende feedback.

Storytelling in 12 stappen is één van de vele schrijfcursussen die we aanbieden. Lees hier meer informatie over de cursus of bekijk ons complete cursusaanbod. Ben je geïnteresseerd in het boek? Je kunt het hier bestellen.

Bron

http://www.schrijvenonline.org/nieuws/storytelling-is-meer-dan-verhalen-vertellen

Techniek

Service