Storytime - Schrijvers van kinderverhalen gezocht!

Storytime - Schrijvers van kinderverhalen gezocht!Voorlezen heeft een positief effect op de lees- en taalvaardigheid van kinderen. Maar het is vooral ook heel leuk. Een fijn momentje samen met je zoon, dochter of kleinkind, voor het slapen gaan of gewoon lekker 's middags op de bank.

Over Storytime

Storytime stimuleert het voorlezen van kinderen. Met de gratis Storytime app heb je altijd en overal een voorleesverhaal bij de hand. Je kunt eenvoudig zoeken naar een verhaal dat past bij jouw kind of bij de gelegenheid. Wil je dochter een verhaal horen over prinsessen? Of kun je vandaag niet langer dan 10 minuten voorlezen? Geen probleem, je bepaalt zelf welk verhaal je kiest uit het enorme aanbod.

Op dit moment is de Storytime app alleen beschikbaar voor een kleine groep test-gebruikers. Binnenkort zal de app ook beschikbaar zijn voor anderen en kan de app gebruikt worden op zowel mobiele telefoon als tablet! Wil je een bericht ontvangen als de Storytime app beschikbaar is? Laat het ons weten!

Schrijvers gezocht!

Verzin je zelf weleens een verhaaltje voor je kind of kleinkind? Heb je een rijke fantasie? We zijn hard op zoek naar enthousiaste schrijvers! Stuur je verhaal of versje nu in en laat andere (groot)ouders en kinderen mee genieten. 

Ondertussen kun je Storytime ook volgen via Facebook.

Graag tot ziens op www.storytime.info!

Uitgeven