Afbeelding

Wat voor onderschrift zal er bij deze foto verzonnen worden?

Verzin een onderschrift #18 gewonnen door ploegelanden

Verzin een onderschrift #18 is gewonnen door ploegelanden.De winnaar van de achttiende editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe foto geïntroduceerd wordt waarvoor Schrijven Online Plusleden een onderschrift kunnen verzinnen.

Weer een tal van leuke reacties stroomden binnen. Maar dat hadden we ook wel verwacht met zo’n vrolijke, maar toch zeker spannende foto. Wie is die vrolijk geklede man? Is dat de instructeur? Of een malloot? En waarom staan al die oranje helmen naar hem te kijken?

Veel onderschriften waren citaten van deze man. Evelinevb schreef: “Regel 1: controleer voor je springt of de kabel vast zit.” En van Eyse kwam: “Euh, krijg ik geen helm?” Ook grappig was de reactie van LVELZEN: “Ik tel af. Op drie trekken we die boom om.” Imena schreef: “We zullen die Hollandse weg- en waterbouwkundigen eens laten zien hoe wij bruggen bouwen, in de jungle.”

Voor Hilde Cornelis was het haar van de man onderwerp van de foto: “Haal nooit, echt NOOIT die blauwe beschermhoes uit je helm, kijk maar wat er met mijn haar gebeurde toen ik dat deed.” Het haar maakte ook indruk op de winnaar van deze ‘Verzin een onderschrift’. Ploegelanden wint met: “En als ik het red, blondeer ik ook mijn snor.” Gefeliciteerd Ploegelanden. Jij wint een boek uit de Schrijfbibliotheek.

Wat voor onderschrift zal er op de nieuwe foto bedacht worden?De negentiende editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input!

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift