Verzin een onderschrift #21 gewonnen door Fleur Drakenrots

De foto van Verzin een onderschrift #21De winnaar van de 21e editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe foto online staat waarvoor Schrijven Online Plusleden een onderschrift kunnen verzinnen.

De onderschriften bij deze foto richten zich aan de ene kant op de kleine details en aan de andere kant op het grote geheel. Want waarom zitten die mannen binnen een afgezet gebied? Waar kijken ze eigenlijk naar? En wat staat die man aan de linkerkant te doen?

‘Wat zit er op jouw boterham?’ schreef Earthlady. Privétijd tijdens de lunch is immers belangrijk. Cychick keek verder dan de boot met haar reactie: ‘Shit, nu heb ik mijn kwast laten vallen’.

Bruwin en Frank L. hadden een andere kijk op de foto. Zij dachten out of the box en kwamen met de reacties: ‘Lastig om binnen de witte lijntjes te blijven met die blauwe verf,’ en: ‘Je had gelijk Bernard. Nu we die schaduwen op de vloer hebben getekend, lijkt onze muurtekening werkelijk levensecht!’ respectievelijk.

De leukste reactie vonden we echter die van Fleur Drakenrots, waarmee ze de aandacht op een ander deel van de foto legt: ‘Effe oppassen, joh! Die wildplasser gaat onze gele verf verdunnen!’

De foto van Verzin een onderschrift #22Daarmee wint ze een boek uit de schrijfbibliotheek. Gefeliciteerd, Fleur!

De 22e editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Alleen Plusleden kunnen reageren op de foto. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift