Afbeelding

De foto van verzin een onderschrift #25.

Verzin een onderschrift #24 gewonnen door Mirandala

Verzin een onderschrift #24 is gewonnen door forumlid Mirandala.De winnaar van de 24e editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Plusleden kunnen nu een onderschrift voor de nieuwe editie verzinnen. Meld je aan en maak kans op een boek!

De onderschriften bij de foto van de 24e editie hadden stuk voor stuk een winters sfeertje, maar soms ook een hopeloze. Zo schreef Pluslid Yv: ‘Ik ben toe aan een Sint Bernard,’ en verwoordde Pepe iets waar we allemaal wel eens ervaring mee hebben gehad: ‘Shoot, heb ik alweer Winterberg in plaats van Winterswijk op de Tomtom ingevoerd!’.

De poortjes van de skilift waren ook populair onder de onderschriften. Zo schreef Zieveraar: ‘Dus dit wordt de site van de één kilometer horden op de volgende winterspelen?’ Een zeer herkenbare voor reizigers was die van tdejong: ‘Je kan ons niet missen, we staan bij de poortjes.’

Uiteindelijk spande het om twee onderschriften. Syriain schreef: ‘Hallo? Ja, we zijn bijna bij het appartement. Ik vroeg me alleen af of die regel over dat sneeuwruimen  van toepassing is,’ maar de leukste vonden we die van Mirandala: ‘Research SO leden n.a.v. Sonim-Cliffhanger schrijfwedstrijd neemt groteske vormen aan.’ Een zeer leuke invalshoek en verwijzing naar de recente schrijfwedstrijd. Daarmee ben je wederom de winnaar van Verzin een onderschrift. Gefeliciteerd!

De foto van verzin een onderschrift #25.De 25e editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Alleen Plusleden kunnen reageren op de foto. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift