Start » Nieuws » Verzin een onderschrift #25 gewonnen door Angus

Verzin een onderschrift #25 gewonnen door Angus

3 April 2013

De foto bij Verzin een onderschrift #25.De winnaar van de 25e editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Plusleden kunnen nu een onderschrift voor de nieuwe editie verzinnen. Meld je aan en maak kans op een boek!

Hell’s Angels motors bij een aanbieding voor rosé wijn. De onderschriften deden niet onder voor onze verwachtingen. Om maar met de deur in huis te vallen: ‘Steeds meer motorrijders gaan over op goedkope brandstof,’ aldus Pluslid michael - 6.

De link tussen de motor en de wijn was nooit ver te zoeken, zo ook in het onderschrift van Bianca Smulders: ‘Grutjes, waar is die goeie ouwe tijd van “Melk, de witte motor” gebleven?’ of die van Pepe, die zich weer van zijn lollige kant laat zien: ‘Actie: “Koop een fles wijn en krijg een Harley cadeau” groot succes bij Mitra’.

Toch keken veel Plusleden naar het grotere plaatje, zoals metafoor in haar onderschrift: ‘Motorbende doet wanhopige poging om vrouwenquotum te halen.’ Toch vonden we de reactie van Pluslid Angus, waarmee hij goed lette op de details, het leukste: ‘Sorry jongens. Ik dacht echt dat er “Mooie sexy rosse wijven” stond.’

De foto bij Verzin een onderschrift #26.Gefeliciteerd, Angus! Met jouw reactie win je een boek uit de Schrijfbibliotheek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De 26e editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Let op: alleen Plusleden kunnen reageren op de foto’s van de competitie. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron: www.schrijvenonline.org/onderschrift

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Verzin een onderschrift #24 gewonnen door Mirandala
- Verzin een onderschrift #23 gewonnen door Mirandala
- Verzin een onderschrift #22 gewonnen door Pepe


Tags:
Boek schrijven? Lees Schrijven Magazine!

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Profiteer nu!
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!
Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 24 juli 16.00 u. abonnee...

Speciale aanbieding
Jouw verhaal laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Proza!  Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!