Wekelijkse schrijfopdracht #1 - ontvang feedback van schrijfcoaches

Wekelijkse schrijfopdracht #1 - ReizenWegens het laaiende succes van de Januari Schrijfmaand hebben we besloten het concept voort te zetten met de wekelijkse schrijfopdracht: iedere woensdag een nieuwe opdracht met feedback van schrijfcoaches Henny Fortuin, Alice Kok en Odile Schmidt. Lees hier de eerste opdracht!

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht om je creativiteit op gang te brengen. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Henny Fortuin, Alice Kok en Odile Schmidt, die ieder feedback geven op de verhalen die worden geschreven op basis van hun opdrachten.

Iedereen kan meedoen! Lees dus hieronder de eerste opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om feedback te ontvangen!

Wekelijkse schrijfopdracht #1 - Reizen

Door Odile Schmidt
Het thema van de Boekenweek 2014 is 'reizen'. Vraag daarom aan iemand een bestemming en aan iemand anders een voertuig. Verzin ook een personage met een kenmerk, bijvoorbeeld een bochel of brede schouders. Schrijf nu een verhaal waarin dat personage reist met het voertuig naar die bestemming.
Maximaal 300 woorden.

Publiceren en feedback

Zodra je de opdracht gemaakt hebt, kun je het verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

De schrijfcoaches

De opdrachten van de wekelijkse schrijfopdracht worden opgesteld door de volgende schrijfcoaches:

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/wekelijkse-schrijfopdracht