Afbeelding

Beeld Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #130

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Julia van Bohemen, Corrie Gramser, Inanna van den Berg, Marije Catsburg en Elizabeth van den Dries. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 130e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #130 - Maskers

Door schrijfcoach Odile Schmidt  

Schrijf een verhaal van maximaal 300 woorden met als opdracht: de maskers gaan af.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken. 

Over de schrijfcoach 

Odile Schmidt-Nouhan (1965) is schrijfcoach voor de wekelijkse schrijfopdracht van Schrijven Online. Ze is veelvuldig genomineerd en winnares van schrijfwedstrijden, auteur bij het literaire tijdschrift Naakte Lunch. Naast korte verhalen schrijft ze weleens winnende columns en staat ze in de top 100 van de Turing gedichtenwedstrijd 2015. Meer weten over Odile? Kijk dan op haar website

Techniek