Wekelijkse schrijfopdracht #25

Wekelijkse schrijfopdracht #25 - Verboden VerlangenOktober is de maand van verlangen. Doe deze maand met vier schrijfopdrachten mee die dit thema verder uitdiepen en krijg gratis feedback van schrijfdocent Henny Fortuin.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Henny Fortuin, Alice Kok en Odile Schmidt, die ieder feedback geven op de verhalen die geschreven zijn op basis van hun opdrachten. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 25e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #25 – Verboden Verlangen

Door Henny Fortuin
Oktober is de maand van verlangen. Voor dit forum en deze opdrachten wordt het de maand van het Verboden Verlangen. In de titel zit het dilemma al ingebakken. De hoofdpersoon wil iets, dat niet kan of mag. De titel roept ook vragen op en nodigt uit. Ik plaats deze maand vier opdrachten, vier uitwerkingen voor Verboden Verlangen.

Opdracht 1:
Schrijf een monoloog van maximaal 250 woorden met als titel Verboden Verlangen.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

De schrijfcoaches

De opdrachten van de wekelijkse schrijfopdracht worden opgesteld door de volgende schrijfcoaches:

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/wekelijkse-schrijfopdracht