Start » Schrijfwedstrijd » Zinniger Zinnen Schrijfwedstrijd 2017

Zinniger Zinnen Schrijfwedstrijd 2017

Wie: Schrijfforum Zinniger Zinnen

Op Schrijfforum Zinniger Zinnen organiseren we in de herfst de derde editie van onze bijzondere schrijfwedstrijd. Een schrijfwedstrijd waarbij feedback geven even belangrijk is als het inzenden van je verhaal of gedicht. Hoe? De juryleden van de wedstrijd zijn de inzenders zelf, samen met de leden van Zinniger Zinnen. Met elkaar bepalen we de winnaar!

Het thema is dit jaar: Hechting. De uitwerking daarvan en het genre van je verhaal zijn helemaal vrij. Wel staat dit jaar het maximale woordenaantal op 200; realiseer (of verwijder) je hechting dus op een korte en bondige manier!

Zinniger Zinnen staat voor: elkaars schrijfkunsten verder helpen met opbouwend commentaar op teksten. Dat doen we op het forum, in onze jaarlijkse schrijfmarathon, en dus ook nu. Dit is een schrijfwedstrijd met feedback.
Stuur je verhaal of gedicht in zoals jij denkt dat het goed is, en één van de Zinniger Zinnen moderators plaatst het anoniem voor je op het forum. Vervolgens kunnen alle leden feedback geven en helpen het nog scherper of mooier te maken. Na de feedbackperiode mag iedereen anoniem punten geven aan hun favoriete inzendingen.
Het feedback-deel is niet verplicht; je kunt bij je inzending vermelden dat je geen feedback wilt. Ook hoef je niet per se feedback te geven: alleen lezen en punten geven mag ook. Maar we moedigen het graag aan: je leert er immers veel van!

Zowel de beste inzending als de beste feedback worden in deze wedstrijd beloond! Er zijn twee leuke boeken te winnen en de schrijver van het beste verhaal of gedicht krijgt natuurlijk ook de Eeuwige Roem en de enige echte Zinniger Zinnen Trofee!

De laatste herder en andere columns eerder verschenen in Vruchtbare aarde, van Marjet Maks
Anno Domini 892 verhalenbundel
, met o.a. verhalen van Hay van den Munckhof.

Dus klim deze nazomer in de pen voor de Zinniger Zinnen Schrijfwedstrijd 2017 en stuur je verhaal of gedicht in. Uiterlijke inzenddatum is 24 september 2017.

Kijk hier voor de uitgebreide voorwaarden en informatie: http://forum.zinnigerzinnen.nl/viewtopic.php?f=26&...

Deadline: 24 september 2017
Winnen: Een boek, de enige echte Zinniger Zinnen Trofee en de Eeuwige Roem
Meer informatie: http://forum.zinnigerzinnen.nl/viewtopic.php?f=26&t=1453

Iedere week de leukste schrijfwedstrijden? Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsb

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Zo vind je de stem voor je personage

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 16.00 u. abonnee!...

Profiteer nu!
Word abonnee van Schrijven Magazine

Mis het herfstnummer van Schrijven Magazine niet, word vóór maandag 25...

Superaanbieding!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!