Start » Schrijver » Carolina Trujillo

Carolina Trujillo

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop thrillertips van de Moordwijven

23 Augustus 2016

Je ambitie is het schrijven van een thriller en dan het liefst een waarbij de lezer op het puntje van zijn of haar stoel zit? Die bij voorkeur het felbegeerde predikaat pageturner krijgt toebedeeld? Maar hoe doe je dat? Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 geven de twee Moordwijven Isa Maron en Liesbeth van Kempen in hun workshop veel tips aan de hand van vier basisbegrippen. En natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Speeddaten met Pro-book

2 Augustus 2016

Heb je altijd al je eigen boek willen maken? Bij Pro-book kun je terecht voor het laten produceren van hardcover en softcover boeken, altijd met garen gebonden én al vanaf 1 exemplaar. Wil je speeddaten met Pro-book (waar je een papieren versie van de praktische handleiding Boek maken in Word, Indesign, Pages of OpenOffice ontvangt)? Schrijf je dan in voor de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016.

Nieuwe manuscriptbeoordelaars bij Schrijven Online

24 November 2015

Behalve schrijfcursussen en schrijfcoaches biedt Schrijven Online ook professionele manuscriptbeoordeling door ervaren redacteuren. Onlangs is ons team versterkt door schrijver en schrijfcoach Eisso Post, redacteur en uitgever Lineke Eerdmans en schrijfster en illustratrice Carolina Trujillo.

Schrijven Magazine cover 5 van 2014

10 tegendraadse schrijftips van supertalent Carolina Trujillo

16 September 2014

Schrijven Magazine cover 5 van 2014Carolina Trujillo schreef vier bejubelde romans. Drie in het Nederlands en één in het Spaans. Haar werk wordt zeer lovend besproken en is bekroond met meerdere literaire prijzen. In het komende nummer van Schrijven Magazine geeft Carolina 10 tegendraadse schrijftips. Wij publiceren voor!

Interview met Carolina Trujilo van Vrij Nederland.

‘Schrijven is beter dan therapie’

3 Juli 2014

Interview met Carolina Trujilo van Vrij Nederland.Carolina Trujilo, schrijver en cartoonist van Schrijven Magazine, is geïnterviewd door Vrij Nederland over haar leven en welke plek het schrijverschap daarin heeft. ‘Oooh, schrijven is de hel!’

Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u. abonnee!

Meld je aan
A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 26,50 én 3 cadeaus!

Profiteer nu!
Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Leuke aanbieding
Lees Schrijven Magazine

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 27 maart 16.00 u....

Speciale aanbieding