Start » Activiteit » Schrijfvakantie in de zonnige Algarve

Schrijfvakantie in de zonnige Algarve

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma - auteur en schrijfdocent

In het heuvelachtige achterland van de Algarve organiseert auteur en schrijfdocent Marelle Boersma schrijfvakanties en schrijfretraites. Ze woont samen met Jan op een paradijselijke landgoed, met vele fruitbomen, een stuwmeer en twee schrijfhuisjes.

Deze schrijfvakantie combineert het leren van de schrijftechniek met het toepassen van deze techniek op jouw eigen verhaal. Hiertoe krijg je specifieke oefeningen die je direct op jouw verhaal kunt toepassen. Ook als je nog moet beginnen, is deze werkwijze heel ondersteunend. Naast alle schrijfworkshops krijg je persoonlijke schrijfcoaching, waarbij je het begin van je verhaal, of je verhaalidee, van tevoren mag opsturen. Je krijgt hierdoor nieuwe inspiratie voor jouw boek en de kans om het naar een hoger level te tillen of juist meer verdieping te geven.

Er is alle tijd om ook zelf te schrijven op de vele schrijfplekjes op het landgoed, onder de sinaasappelbomen (ja, je mag zelf plukken!) of bij het stuwmeer. Rust is hier overdadig aanwezig.

In deze week kun je aan de slag met alle genres, het maakt ook niet uit of je beginnend of al gevorderd bent. De schrijfondersteuning ontvang je op jouw eigen niveau.

Marelle Boersma heeft al meer dan tien boeken geschreven en is al meer dan dertig jaar werkzaam in het onderwijs. Ze weet hoe ze het beste in jou naar boven kan halen. Haar onderwijsinstelling is officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (crkbo).

Compleet verzorgd:
De hele week is compleet verzorgd. Niet alleen de schrijfworkshops, de overnachtingen, en de transfer, maar ook alle maaltijden worden verzorgd met puur eten van het land. Alleen de vlucht naar Faro is exclusief.

Reactie van Patricia: (schrijfvakantie 2016): “Marelle Boersma is een parel van een vrouw en kanjer van een schrijfdocente. De schrijfhuisjes in de Algarve zijn droomplekjes om aan je eigen verhaal te schrijven.
Een échte aanrader dus voor iedereen die van schrijven houdt.”

Deze schrijfvakantie is van 4 t/m 10 april 2018 in het achterland van de Algarve

Provincie: buitenland
Waar: Portugal
Wanneer: 4 t/m 10 april 2018
Hoeveel: 995,00 incl btw
Meer informatie: http://www.marelleboersma.nl/schrijfvakantie-in-de-algarve/

Show don't tell

 Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u...

Speciale aanbieding
Familieroman

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u....

Superaanbieding
Schrijftips

 Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u...

Speciale aanbieding
Tommy Wieringa

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Word vóór maandag 22 januari 16.00 u....

Leuke aanbieding