Start » Korting » Speciale aanbieding voor C-Kaarthouders

Speciale aanbieding voor C-Kaarthouders

Speciaal voor C-kaarthouders  een jaarabonnement op Schrijven Magazine (6 nummers) voor slechts € 22,50 (i.p.v. € 38,50,-) én 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands (t.w.v. € 20,-)!


Over Schrijven Magazine

Schrijf je verhalen of gedichten of ben je bezig met een roman? In Schrijven Magazine vind je heel veel praktische schrijftips, inspirerende schrijfoefeningen en interviews met schrijvers en dichters, over hoe ze te werk gaan en wat ze inspireert. 

Investeer in je schrijverschap, neem nu een abonnement op Schrijven Magazine en profiteer van de exclusieve korting voor C-kaarthouders!


Ja, ik neem een actie-abonnement op Schrijven Magazine » 1 jaar voor € 22,50 én 1 jaar toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands » alleen voor C-kaarthouders

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). Bank/giro: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 3,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.