Afbeelding

Bron: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen   Heb je nog geen plannen dit weekend en wil je inspiratie opdoen op schrijfgebied? Bezoek dan één van deze schrijfactiviteiten!

Open dag Editio

datum: zaterdag 17 juni vanaf 13:30
locatie: Amsterdam

Editio is de online schrijversacademie met creatieve schrijfcursussen voor jong en oud, van beginnend schrijver tot gevorderde woordkunstenaar. Iedereen die kennis wil maken met de schrijversacademie is welkom!
Tijdens de Editio Open Dag kun je kennis maken met de Editio-schrijfopleidingen en zijn er verschillende workshops te volgen. Kijk hier voor meer informatie en het dagprogramma. 

Het Verhaal Achter - Jacqueline van Zwieteren

datum: zaterdag 17 juni 10.00 – 12.30 uur
locatie: Voorburg

Dit is een workshop over het schrijven van levensverhalen. Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar de maandelijkse schrijfochtend levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis. Kijk hier hoe je je op kunt geven. 


Abdelkader Benali interviewt thrillerschrijver Deon Meyer

datum: zondag 18 juni 16:00
locatie: Ambassade Hotel Amsterdam

In het kader van de Spannende Boeken Weken vindt er een speciale editie van de Literaire Salon plaats, in samenwerking met Stichting CPNB. De Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer zal te gast zijn en geïnterviewd worden door Abdelkader Benali. Lees hier meer.