Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Ga een weekend aan de slag met blogs en column in Utrecht, laat je inspireren door paarden in Gassel of volg een schrijfworkshop tijdens een festival in Amsterdam.

Schrijfworkshop tussen paarden

Datum: vrijdag 29 september van 10:00-16:00
Locatie: Gassel

Een belevenis en een ontdekkingstocht tussen de paarden. Via krachtige schrijfoefeningen ga je woorden geven aan wat je ervaart. Elke deelnemer krijgt ook een korte individuele sessie tussen de paarden bij Jolanda Das. Er wordt afwisselend binnen en buiten gewerkt.

Kijk hier voor meer informatie.

Weekend Columns en Blogs

Data: zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 van 10:00-16:00
Locatie: Utrecht

Tijdens dit schrijfblok ontdek je hoe je een pakkende column of blog schrijft, hoe je de lezer verrast en blijft uitdagen. Je gaat onder begeleiding van Jolanda Loof oefenen met schrijftechnieken het de opbouw van je tekst. Je leert jouw mening en gedachten scherp formuleren en nieuwe onderwerpen vinden.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijfworkshop thuis

Datum: zondag 1 oktober van 15:30-17:00
Locatie: Amsterdam

Tijdens het Tuinen van West Fest kun je een schrijfworkshop volgen over thuis zijn. De workshop begint met een voordracht uit het eigen werk van Tjitske Jansen. De schrijfworkshop is voor iedereen die een band heeft met schrijven.

Kijk hier voor meer informatie.