Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Bezoek een schrijfcafé in Utrecht, volg een schrijfworkshop in Baarlo of schrijf in de nacht in Rotterdam.

Schrijfcafé Zintrige

Datum: vrijdag 10 november van 10:00-12:00
Locatie: Utrecht
Wil je wel schrijven, maar krijg je niks op papier? Kom inspiratie opdoen bij Schrijfcafé Zintrige. Het schrijfcafé is voor iedereen toegankelijk, met of zonder schrijfervaring. De focus ligt op creatief schrijven en freewriting aan de hand van uiteenlopende opdrachten. Je creativiteit wordt gestimuleerd en je gaat met een flinke dosis frisse inspiratie naar huis.
Kijk hier voor meer informatie.    

Schrijfworkshop liefde, seks en geweld

Datum: zaterdag 11 november van 10:00-16:00
Locatie: Baarlo
Liefde, seks en geweld, we krijgen er allemaal een keer mee te maken. Vanzelfsprekend dus dat deze thema’s opduiken in verhalen. Vind jij het lastig om hier goed over te schrijven? In deze workshop leer je hoe beslissend gedachten, gevoelens, gedrag, dialoog en omgeving zijn, als zulke thema’s deel worden van wat je vertelt. Je gaat oefenen om niet terug te deinzen voor deze thema’s.
Kijk hier voor meer informatie.

The Night Shift

Datum: zaterdag 11 november van 21:30-03:30 (inlopen vanaf 21:00)
Locatie: Rotterdam
Voor alle nachtuilen en uitstellers! Werk een nacht lang aan je eigen korte verhaal of roman in een literair stimulerende omgeving (met drank en snacks), deel je harde zwoegen met collega-schrijvers en ontvang tips van een professionele schrijfdocent. Voor degenen die liever een schrijfopdracht voor de nacht meekrijgen is er de schrijfopdrachtgenerator
Kijk hier voor meer informatie