Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Volg een schrijfworkshop in Antwerpen, ga naar de schrijversdag in Diemen of vier de vrije lezer tijdens het Wintertuinfestival in Nijmegen.

Schrijfworkshop voor bloggers

Datum: zaterdag 25 november van 10:00-13:00
Locatie: Berchem (Antwerpen)
Tijdens deze workshop krijg je schrijftechnieken aangereikt en kun je onder begeleiding aan je eigen teksten werken en een persoonlijke schrijfstijl ontwikkelen. Docente Karin Van Hees geeft schrijfopdrachten, individuele feedback en een flinke dosis tips. Je leert onder andere hoe je blogposts opbouwt, hoe je goede titels schrijft en hoe je interactie met je lezers opbouwt.
Kijk hier voor meer informatie.

Schrijversdag ‘Aan de slag als auteur’

Datum: zaterdag 25 november
Locatie: Diemen
Op zaterdag 25 november is er weer een studiedag ‘Aan de slag als auteur’ van de Schrijversacademie. Je kunt een inspirerende dag verwachten vol met interviews, zowel met een gevestigde, als een recentelijk gedebuteerde auteur. Daarnaast zijn er masterclasses en kun je een workshop volgen waarin je je verhaal leert pitchen. Mocht je vragen hebben, dan staan er uitgevers en redacteuren voor je klaar. Alle praktische aspecten van het schrijverschap komen aan de orde tijdens deze gevarieerde dag.
Kijk hier voor meer informatie.

Wintertuinfestival

Datum: van 22 t/m 26 november
Locatie: Nijmegen
Het Wintertuinfestival 2017 is van 22 t/m 26 november. Het thema is dit jaar ‘De vrije lezer’. Met een veelzijdig programma kun je je hier het hele weekend vermaken. De knaller van het festival vindt plaats op zaterdagavond. Dan zijn onder meer Adriaan van Dis, Nina Polak, Vicky Francken en talloze jonge aanstormende talenten te gast in de poptempel van Nijmegen. Vier de vrije lezer!
Kijk hier voor meer informatie.