Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Schrijfactiviteiten voor dit weekendNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Schrijf erop los in Utrecht, ga opzoek naar je ware ik in Gentbrugge of sla de vleugels van je innerlijke nachtuil uit in Rotterdam.

Erop los schrijven

Datum: vrijdag 9 februari van 10.00 tot 12.00
Locatie: Utrecht
Je wil schrijven, maar het komt er niet van. Je weet niet waarover je moet schrijven, je wordt belemmerd door je perfectionisme of je hebt het gewoon simpelweg erg druk. Ga dan naar het Schrijfcafé Zintrige in Utrecht. Tijdens deze workshop krijg je allerlei schrijfopdrachten waarmee je creativiteit ter plekke gestimuleerd wordt. Schrijfervaring is hiervoor niet nodig. Klik hier voor meer.

Op zoektocht in jezelf

Datum: zaterdag 10 februari van 14.00 tot 17.00
Locatie: Gentbrugge (België)
Een van de meest gekende manifesten is het Holstee manifest. Een manifest is een eenvoudig, krachtig instrument waarmee je richting kan geven aan je leven en je te helpen herinneren wat voor jou essentieel is. Het helpt je bij het volgen van je hart en dromen om zo een creatief, passievol leven te kunnen leiden. In deze workshop ga je stap voor stap je eigen manifest ontdekken en uitwerken. Je maakt een document met woorden die jou raken en in beweging brengen. Lees hier meer.

The night shift

Datum: zaterdag 10 februari van 21.30 tot 03.30
Locatie: Rotterdam
Voor alle nachtuilen onder ons is er de Night Shift. Werk een hele nacht lang aan je eigen verhaal of roman. Daarnaast kun je tips ontvangen van professionele schrijfdocenten. En voor de schrijvers die liever een opdracht krijgen om mee aan de slag te gaan, kan dat ook. Lees hier meer.

Benieuwd welke schrijfactiviteiten bij jou in de buurt plaatsvinden? Bekijk het hele overzicht hier.

Door Nicolette Hendriks

Uitgeven

Techniek