Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

leren schrijven in het weekend

Nog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Je kunt vrijdagmiddag schrijven over de natuur in Den Bosch. Vrijdagochtend kun je terecht in schrijfcafé Zintrige. Meer zin in een feestje? Dan moet je in Nijmegen zijn.

Schrijfcafé Zintrige

Datum: 9 maart 2018 van 10:00 tot 12:00
Locatie: Utrecht
'Ik zou graag meer willen schrijven, maar het komt er gewoon niet van,' of 'Ik wil graag schrijven maar ik weet niet waar ik moet beginnen,'. Herkenbaar? Misschien is een ochtend ongestoord schrijven in Schrijfcafé Zintrige precies wat je nodig hebt. Iedereen is welkom en er is een divers aanbod van schrijfopdrachten. Vind hier meer informatie. 

Workshop in het teken van de Boekenweek

Datum: vrijdag 9 maart van 13.45 tot 16.15
Locatie: 's-Hertogenbosch
Ontwaak het schrijfbeest in jezelf tijdens deze workshop, die ter ere van de Boekenweek hetzelfde thema heeft: de natuur. Ga mee op zwerftocht door de literaire dierentuin en laat je inspireren door schrijvers als Inge Lievaart, Toon Tellegen en Armando. Vind hier meer informatie. 

Nijmeegs Boekenfeest

Datum: zaterdag 10 maart vanaf 20.00 uur
Locatie: Nijmegen
Ontmoet Jan Terlouw, Hanna Bervoets en Lieke Marsman en vele anderen op het Nijmeegs Boekenfeest. Ontdek wat het thema natuur bij schrijvers en dichters losmaakt. Je kunt deze avond genieten van voordrachten, lezingen, interviews en optredens. En natuurlijk is er ook muziek. Wie weet doe je nieuwe inspiratie op. Vind hier meer informatie.