Afbeelding

Bron Pixabay

Leven etc. - autobiografische schrijfopdracht #18

Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht. 

Autobiografische schrijfopdracht #18 – Engel

Door schrijfcoach Marijcke Cauwe

Het thema van deze week is 'engelen'. Schrijf hier een verhaal over, zowel fictie als non-fictie is welkom. Bestaan ze? Heb je ervaringen met engelen? Wat betekenen ze voor jou? Heb je misschien een beschermengel? Hou je aan een max. van 300 woorden. 

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Marijcke Cauwe heeft een diploma in journalistiek en heeft reeds de roman De oude man uitgegeven. Voor haar tweede roman is ze momenteel op zoek naar een uitgever. Ook heeft ze meerdere schrijfwedstrijden gewonnen, waaronder “Het meest spirituele reisverhaal van 2017” en de eerste prijs van het Masereelfonds in Antwerpen. Sinds enkele maanden schrijft ze voor Sophia Magazine. Met het coachen van de schrijfopdrachten hoopt ze haar hobby, het schrijven, nog beter onder de knie te krijgen.

Techniek