Afbeelding

Uitgeverij Link is een nieuwe uitgeverij op het gebied van sci-fi en fantasy.

Nieuwe uitgeverij op gebied van sci-fi en fantasy

Uitgeverij Link is een nieuwe uitgeverij op het gebied van sci-fi en fantasy.Naast Meulenhoff Boekerij, Luitingh Sijthoff en Verschijnsel kun je jouw sciencefiction- of fantasymanuscript nu inzenden naar Uitgeverij Link.

Uitgeverij Link is opgericht door Maritge Wielaard en Jürgen Snoeren. Snoeren was tot twee jaar terug uitgever van fantasy bij Meulenhoff Boekerij. Lees hier een interview met Snoeren over de nieuwe uitgeverij.

De website van Uitgeverij Link bestaat nu enkel nog uit een persbericht, maar daar moet snel verandering in komen. Vanaf 1 februari opent de postbus voor manuscripten. De uitgeverij is op zoek naar commerciële (non)fictie.

Lees voor meer informatie het persbericht op de website van Uitgeverij Link.

WBfantasy stopt

In slechter nieuws: op de Facebookpagina van WBfantasy, een imprint van Uitgeverij Wereldbibliotheek, wordt vermeld dat de imprint vanwege bedrijfseconomische redenen wordt opgeheven. De imprint is in 2008 gestart om fantasyliteratuur uit de hele wereld uit te geven, maar vanwege de situatie op de boekenmarkt is de uitgeverij genoodzaakt te stoppen met het fonds.

Lees het volledige bericht hier.

Bron

www.boekblad.nl/jurgen-snoeren-en-maritge-wielaard-starten-nieuwe.201129.lynkx