Verzin een onderschrift #22 gewonnen door Pepe

Het beeld van Verzin een onderschrift #22.De winnaar van de 22e editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe foto online staat waarvoor Schrijven Online Plusleden een onderschrift kunnen verzinnen.

De onderschriften van deze foto hadden zowel een persoonlijk achterliggend verhaal als een maatschappelijk tintje. En hoe kan het ook anders, als zwanen gedwongen zijn hun nesten te maken van afval. Hilde Cornelis slaat dan ook de spijker op de kop met haar reactie: ‘Vroeger gooide ze alleen maar brood.’

Een komischere noot geeft michael-6 met zijn reactie: ‘Ik zei toch dat je beter niet online kon bestellen.’ Slechte ervaring misschien? Over ervaringen gesproken, de reactie van LVELZEN schetst een onstuimige gebeurtenis: ‘Help nou eens zoeken naar mijn trouwring. Straks komt mijn man terug.’

De leukste reactie, en dit keer ook de meest actuele, vonden we die van Pepe: ‘Hoofdrolspelers uit KLM-reclame failliet en op straat gezet.’ Daarmee wint hij een boek uit de Schrijfbibliotheek. Gefeliciteerd, Pepe!

Het beeld van Verzin een onderschrift #23.De 23e editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Alleen Plusleden kunnen reageren op de foto. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift