Verzin een onderschrift #23 gewonnen door Mirandala

De winnaar van de 23e editie van de ‘Verzin een onderschrift’ competitie is bekend. Plusleden kunnen nu een onderschrift voor de nieuwe editie verzinnen. Meld je aan en maak kans op een boek!

De foto van Verzin een onderschrift #23De onderschriften bij de foto van de 23e editie lieten ons wederom hardop lachen. En hoe kan het ook anders met zo’n veelzeggende foto. Earthlady nam de omgeving goed op en reageerde met: ‘50pluspartij neemt pauze na ophangen campagneposter’. Forumlid Gaya keek ook goed naar de omgeving, maar nam het een stapje verder: ‘Senioren Gangbang in Hotel XL te Zandvoort blijkt groot succes!’

Een bijzondere maar niet minder leuke inzending was die van Mathilde1947: ‘Mijn naam is Playboy 1926, heb ik het even goed voor elkaar. Al mijn gemaakte afspraakjes zijn tegelijkertijd op de afgesproken plek gekomen. Hm, er klopt iets niet. Ze zien er zo oud uit.’ Een doordenkertje!

Toch kon de redactie het hardst lachen om twee inzendingen, namelijk die van Pepe: ‘Lange wachtrijen bij presentatie Apple iPhone met draaischijf’, en die van Mirandala: ‘Kamervragen naar aanleiding van langdurige ontgroeningsprocedure Zandvoortse studentenvereniging’. Het spande erom, maar Mirandala kwam dan toch als winnares uit de bus. Gefeliciteerd, Mirandala! Zij wint daarmee een boek uit de Schrijfbibliotheek.

De foto van Verzin een onderschrift #24De 24e editie van ‘Verzin een onderschrift’ staat inmiddels online. Bekijk hem hier. We zijn benieuwd naar jullie input! Alleen Plusleden kunnen reageren op de foto. Nog geen Pluslid? Bekijk hier de voordelen.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift