Win 2 kaarten voor het literaire festival Nieuwe Types!

[Deze winactie is gesloten] Schrijven Online mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Nieuwe Types! Het gaat om de openingsavond op vrijdag 26 juni om 19:00 uur op diverse locaties in Arnhem. Wil je kans maken op 2 kaarten? Meld je aan via het wedstrijdformulier en vertel ons waarom jij erbij moet zijn! Meedoen kan tot en met 21 juni. Op 23 juni maken we bekend wie de kaartjes hebben gewonnen. 

P.F. Thomése, Joke van Leeuwen en Griet op de Beeck te gast bij Nieuwe Types

Van 26 tot 28 juni vindt in de binnenstad van Arnhem een gloednieuw literair festival plaats: Nieuwe Types. Het festival vestigt de aandacht op nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Het festival opent op 26 juni met een lezing over de staat van het verhaal door P.F. Thómese. Vervolgens dragen achttien auteurs – waaronder Joke van Leeuwen, Griet op de Beeck en Ernest van der Kwast –  voor op zes verschillende locaties. Het publiek kan in drie rondes bij drie verschillende locaties aanschuiven.

Nieuwe Types biedt drie dagen lang een blik in de toekomst van de literatuur. Een belangrijk onderdeel hiervan is de openingslezing op vrijdagavond 26 juni, waarbij P.F. Thomése zal spreken over de staat van het verhaal. Na de lezing verspreidt het festival zich over zes locaties in de binnenstad, waar grote namen uit de Nederlandse literatuur en aanstormende nieuwelingen zullen optreden. Het publiek kan aanschuiven bij onder meer Ernest van der Kwast, Joke van Leeuwen, Griet op de Beeck, Ted van Lieshout, Niña Weijers, Raoul de Jong en Bregje Hofstede. Vanaf 20.30u beginnen de drie rondes in de Bibliotheek Rozet, boekhandel Hijman Ongerijmd, boekhandel Het Colofon – Boekhandel in oprichting, de Arnhemse Kinderboekwinkel, Roof Garden en Stella by Starlight. Op elke locatie begint om 20.30, 21.30 en om 22.30 uur een ronde. Na afloop komen auteurs en publiek samen voor een borrel in Stella by Starlight.

Kijk voor meer informatie op de website van Nieuwe Types.

Bron

www.schrijvenonline.org