Afbeelding

Bron: Cinemien

WINACTIE - The Sense of an Ending

WINACTIE - The Sense of an Ending Wil jij kaartjes winnen voor de film The Sense of an Ending? De verfilming van Julian Barnes' prachtige boek is vanaf 25 mei op het witte doek te zien. Schrijven Online mag drie keer twee kaartjes weggeven, wil jij kans maken? Lees dan verder!

The Sense of an Ending vertelt het verhaal van Tony Webster (Jim Broadbent), een introverte man op leeftijd, die een rustig en teruggetrokken leven leidt in Zuid-London. Tony is jaren geleden gescheiden en leeft in gespannen afwachting van de geboorte van zijn eerste kleinkind. Wanneer na decennia geen contact gehad te hebben zijn grote jeugdliefde Veronica (Charlotte Rampling) onverwachts opduikt, wordt Tony gedwongen de confrontatie met zijn verleden aan te gaan en de pijnlijke consequenties van zijn beslissingen uit lang vervlogen tijden onder ogen te zien. Bekijk de trailer hier

De roman The Sense of an Ending verscheen in 2011 en won datzelfde jaar de Man Booker Prize. In Nederland werd het boek uitgebracht met de titel Alsof het voorbij is.  
 
Wil jij kaartjes winnen voor deze intelligente Britse dramafilm? Ga dan naar onze facebook en deel de link naar dit bericht. Maandag 22 mei verloten wij de kaartjes onder iedereen die de link gedeeld heeft.