Start » Nieuws » Workshop Stijl - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

Workshop Stijl - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017

13 Juni 2017

Workshop Stijl - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017Tijdens deze workshop komt de rubriek Stijl uit Schrijven Magazine tot leven. In deze vaste rubriek geeft Kathy Mathys technische tips om verhalen steviger te maken en meer te laten sprankelen.

De onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens de workshop zijn: de zoektocht naar een gepaste verteltoon en  het gebruik van sprekende details. Aan de hand van oefeningen gaan de deelnemers aan de slag met deze technische aspecten die zo belangrijk zijn voor een goed verhaal. Wat hebben verteltoon en perspectief met elkaar te maken? Kan je de verteltoon van je verhaal veranderen en hoe doe je dat? Wat zijn sprekende details? En hoe kies je de juiste details?

Kathy Mathys is schrijfster, literair journaliste voor de Vlaamse krant De Standaard en docent creatief schrijven aan De Schrijversacademie. In 2015 publiceerde zij haar eerste boek 'Smaak.Een bitterzoete verkenning'. Momenteel werkt zij aan een roman die in het voorjaar van 2018 zal verschijnen. Zij heeft in de jury gezeten van de Ako Literatuurprijs, De Gouden Uil en de ANV Debutantenprijs

Bestel nu je tickets!

Begin je schrijfjaar goed, kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Wij laten dit jaar de ticketverkoop verzorgen door Eventgoose.
Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Goed om te weten: abonnees van Schrijven Magazine profiteren van € 20 korting! 

Bestel nu je tickets!

Word abonnee

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Save the date! - De Schrijven Magazine Schrijfdag 2017
- Onder schrijvers: een verslag van de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Schrijven Magazine SUPERAANBIEDING

Korting én 3 cadeaus!

Word nu abonnee!
Neem een abonnement op Schrijven Magazine.

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine. Profiteer van onze superaanbieding!

Korting én cadeaus!